Over ons

Wij bieden u een breed pakket aan schoonmaakdiensten: van specialistische reiniging tot de dagelijkse reguliere schoonmaak. Van tapijt- en meubelreiniging tot glasbewassing. Maar ook voor eenmalige schoonmaakprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, zoals bij nieuwbouwprojecten, calamiteitenschoonmaak, oplevering van woon- of bedrijfspanden, Dakgoten reiniging, dakkapel reiniging en houtwerk- kunstof reiniging staan wij voor u klaar.

Wij verrichten schoonmaakwerkzaamheden voor o.a. gemeenten, scholen, banken, kantoorgebouwen, sportaccommodaties en gezondheidsinstellingen. Maar ook voor particulieren. U merkt al: geen klus is ons te groot of te klein. Maar bij elk project staan voor ons een regelmatige kwaliteitscontrole en een goede communicatie met u als klant hoog in het vaandel.

Met iedere opdrachtgever inventariseren wij vooraf duidelijk de wensen m.b.t. onderhoud en schoonmaak. Is dat eenmaal goed met u doorgesproken en in kaart gebracht, dan zult u merken, dat u ook met prijs goed bij ons zit. Onze offertes zijn scherp en concurrerend, maar wel realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.

Tot slot, ook niet onbelangrijk: u heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor de communicatie eenvoudig. Kortom wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein. We horen graag van u!